Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tápok

 

A Chappi kutyatáp, válogatott alapanyagból készült, ízletes, teljesértékű és kiegyensúlyozott eledel, amely biztosítja kutyája számára mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy egész életében vidám és boldog legyen.

Pedigree® felnőtt kutyák részére, Teljesértékű és kiegyensúlyozott eledel, amely biztosítja kutyája számára mindazt, amire szüksége van ahhoz, hogy egész életében vidám és boldog legyen.

 

Pulykahússal és rizzsel

Teljes értékű eledel elhízásra hajlamos felnőtt kutyák számára.

100%-ig teljes értékű állateledel felnőtt kutyák számára. Optimális arányban tartalmaz természetes fehérje forrásként pulykahúst, valamint teljes kiőrlésű gabonát és rizst, mely hozzájárul az ideális testalkat megőrzéséhez.

Csontok, ízületek és fogak: a DOG CHOW optimális arányban tartalmaz kálciumot, foszfort, D-vitamint és fehérjét, mely összetevőknek köszönhetően kutyája csontjai erősek, ízületei és fogai pedig egészségesek lesznek.
Emésztés: a DOG CHOW termékek rizst, valamint cikória és répa-apríték egyedülálló keverékét tartalmazzák. A rizs megkönnyíti a táplálék emésztését, a cikória természetes prebiotikumok forrása, mely bizonyítottan növeli a bélrendszerben található hasznos baktériumok számát, és elősegíti az egészséges emésztést; a répa-apríték pedig a széklet állagát javító összetevőként ismert.
Testtömeg kontrol: a DOG CHOW alacsony zsírtartalma és a hozzá tartozó etetési irányelvek az optimális testtömeg elérését segítik elő. A megemelt fehérje, és a csökkentett zsírtartalom is hatékonyan szolgálja az ideális testsúly elérését.

A 2002-ben kívül-belül megújult Porcijó Standard kutyatáp termékcsalád az átlagos aktivitású házőrző- és hobbikutyák rendszeres táplálására kifejlesztett teljes értékű kutyatáp, amely most már kétféle ízben is kapható.
A csirkehússal és gabonafélékkel gazdagított Porcijó Standard hústartalmánál fogva biztos fehérjeforrás, míg a különféle gabonafélék megfelelő energiabázist biztosítanak. 
A marhahússal és zöldségekkel készített Porcijó Standard hústartalmánál fogva biztos fehérje- és energiaforrás, míg a zöldségek rosttartalmuknak köszönhetően az emésztést segítik.

Garantált beltartalmi értékek:
Nedvességtartalom 10%
Nyersfehérje 16%
Nyerszsír 10%
Nyersrost 2,2%
Ca 1,1%
P 0,6%
Na 0,36%
A megújult termékválaszték
Porcijó Standard marhahússal és zöldségekkel 1kg 3kg 15kg
Porcijó Standard csirkehússal és gabonafélékkel 1kg 3kg

15kg    

Porcijó Komplex termékcsalád 

A megújult Porcijó Komplex kutyatápot az átlagos aktivitású házőrző- és hobbikutyák rendszeres táplálására fejlesztettük ki. Élettanilag optimálisan beállított arányban tartalmazza az összes olyan tápanyagot, ásványi elemet és vitamint, amely a kutyák harmonikus fejlődéséhez kell. A Porcijó Komplex-szel etetett kedvencei mindenhez hozzájutnak, amire jó kondíciójukhoz és egészségük megőrzése érdekében szükségük van.