Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sztárok állatai.

Vadon Jani is macskával él
Milo új kutyája
Hogy kicsoda Nyári Miklós? Ő egy igazi túlélő. Egy kuka mellett született, ráadásul a családban ő volt a legcsúnyább. Azóta persze eltelt némi idő, és ma már nem csak teljes jogú családtag, de időnként uralja is otthonát.
 
Vakvezető kutyával járták a várost
Keresztes Ildikó és az X-faktorból ismert Vastag Tamás is részt vett egy jótékonysági eseményen, ahol a vakvezető kutyák fontos munkájára, a nem látók életének nehézségeire hívták fel a figyelmet. Szerinted mennyibe kerül egy vakvezető kutya kiképzése? És vajon mi a dolga pontosan egy ilyen okos munkakutyának?
 
Okosan szeresd a kutyád!
Évente több tízezer kutya veszti életét gazda nélkül az utakon, vagy mert nem kellett senkinek és ezért elaltatták. Közben sok ezer olyan kiskutya születik, akik szintén nem kellenek senkinek, csak a szüleiket az egyébként szerető gazdik nem ivartalanították. Többek között ezért is indult útjára a Pedigree Örökbefogadási Program, melynek nagykövete Hegyi Barbara színésznő.
 
Dr. Cuddy 3 kutyája
Dr. House csinos főnökét Lisa Edelstein alakítja a sorozatban. Az érzelmes igazgató főorvosnak ugyan nincs kutyája a sorozatban, kétségünk sincs, hogy az állatokkal ugyanolyan jól bánna mint dacos kollégájával.
 
Mischa, Ziggy és Charlie
beckham kutya
A Narancsvidék című nálunk is vetített sorozat sztárja hol erősebben hol kevésbé, de alkohol és egyéb függőségek rabja. Barátai szerint a nehezebb napokat lehetőség szerint csak kiskutyáival tölti.
 
Twilight
– a fotóink alapján úgy tűnik, hogy kedvenceket is elérte a Twilight-őrület.
A tiéd kire hasonlít?